More Website Templates at TemplateMonster.com!

Degustacije

Na dvorišču pod staro lipo ali v degustacijskem prostoru poskusite vina Gjerkeš ter prisluhnete zgodbam o vinu, Goričkem in Prekmurju.

Na naši vinogradniški domačiji v prijetnem in mirnem okolju na podlagi predhodnega dogovora in najave organiziramo vodene degustacije za skupine, ki si ob obisku Prekmurja in Krajinskega parka Goričko zaželijo še pokušino vin. Mnogi pravijo, da je to enkratno doživetje.

Za degustacije je potrebna predhodna najava! Termin lahko rezervirate na telefon 041 623 125 ali na info@vina-gjerkes.com.

Iz knjige gostov

V naši knjigi vtisov se je nabralo že veliko mnenj in vtisov naših obiskovalcev. V nadaljevanju jih objavljamo le delček, brez popravkov, točno takšne kot so napisani v knjigi.

13.10.2007. Sonja, Lili, Monika, Barbara, Katja, Božena, Petra, Mateja, Jožica, Erika

"Bilo je lepo, želeli smo, da bi trajalo. Vinček kri po žilah pognal nam je, po SIVEM PINOJU tožilo se je. Čas nas priganjal je, proti domu odpraviti treba bilo se je. Veselilo nas bo, če ob letu osorej to ponovilo se bo!"

13.12.2008. Družba gradbenikov (1998-2005) FGG, UL ( na VI. Tradicionalnem srečanju sošolcev)

"Najlepša hvala za prijetno (izredno) predstavitev oz. popotovanje po avtohtonih goričkih vinih. Veliko uspeha in predvsem veselja pri pridelavi vrhunskih vin še naprej! Pa da bodo vinski bogovi Vam še naprej naklonjeni."

06.10.2007. Neven Alač

"Da je ovakvo vino u mojoj konobi ja se triznija ne bi!"

29.09.2007. Družini Klemenčič in Hudobnik

"Po napornem potepanju po Goričkem smo preživeli čudovit večer ob neverjetni kapljici družine Gjerkeš. Zagotovo se vrnemo!"